Dikush nga Polonia bleu

Paleta Blushed

1 ditë më parë.

×
On the go
BLI TANI
On the go
BLI TANI
Blej
On the go

On the go

- Paleta Caramel

€31

SHIKO PRODUKTET

NA NDIQNI @SKOSMETICS.CO

ALMOST there!!! 🤭😍 #skosmetics #newlaunch ...

This girl is on fire! 🔥😍 Using #caramelpalette 🔥
Makeup by: @henrigjata_mua
...

A sneek peak of your Sunday 😎😍 #skosmetics #onthego #blushedpalette ...

Have you made your late night purchase?😍 #skosmetics #onthego #caramelpalette ...

Friday vibes 😍 #skosmetics #onthego #caramelpalette ...

Twilights💕 #skosmetics #onthego #caramelpalette ...

Made for hot summer days ☀️😍💕 #skosmetics #onthego #blushedpalette ...

Gold and nudes☀️ #skosmetics #onthego #caramelpalette ...

The perfect light in the desert 💕 #skosmetics #onthego #caramelpalette ...

Find your shade and let it move you ☀️🔥 #skosmetics #onthego #caramelpalette ...

Weekend ready 💕 #skosmetics #onthego #blushedpalette ...

Hi there! 😄
Let’s play with makeup tonight! #skosmetics #onthego #blushedpalette
...

Too hot to handle 🔥 #skosmetics #onthego #caramelpalette ...

Lazy Monday 💕 #skosmetics #onthego ...

Don’t forget your essentials ☀️ #skosmetics #onthego #caramelpalette ...

Sunbathing season is on! 😎 #skosmetics #onthego #caramelpalette ...

Friday mood 💕 #skosmetics #onthego #blushedpalette ...

Pop the color 💕 #skosmetics #onthego #caramelpalette ...

Trying to catch some shade 💕 #skosmetics #onthego #caramelpalette ...

This screams SUMMER 😍💕 #skosmetics #onthego #blushedpalette ...

RRETH NESH

Kjo markë kozmetike është krijuar për ju! Le ta zbulojmë atë.

Në SKosmetics, ne besojmë thellësisht në fuqinë e kozmetikës – mënyrën se si ajo e transformon atë që jemi, mënyrën se si ndihemi, si e shohim veten. Pavarësisht nëse jeni ose jo në humor për të qenë magjepsëse ose nuk doni të vendosni grim, ne dëshirojmë që ju të ndiheni si vetja juaj më e mirë.

E themeluar nga Vlogerja e bukurisë Sara Karaj, SKosmetics është një kozmetikë e krijuar për ta bërë më të lehtë përditshmërinë tuaj! Frymëzuar nga përvoja e gjatë e Sarës me produktet e kozmetikës dhe komuniteti i saj i bukurisë në internet, SKosmetics është krijuar për të fuqizuar dhe nxjerrë në pah çdo aspekt të personalitetit tuaj.

PËRSE E DUAM:
TË PIGMENTUARA
KOHËZGJATJE E LARTË
E PA TESTUAR NË KAFSHË
E NDËRTUESHME
LEHTËSISHT E TRANSPORTUESHME
Select your currency
EUR Euro